Elita onderdelen

WAAR ZIT NU EIGENLIJK WAT BIJ EEN RUND?

 

Welke producten worden van de onderdelen gemaakt?

  • Borst – Runderlappen, poulet en gehakt
  • Bovenbil – Biefstuk en rosbief
  • Dikke lende – Biefstuk en rosbief
  • Dikke rib – Riblappen
  • Dunne lende – T-bon steak, entrecôte en Côte de Boeuf
  • Fijne rib – Rib-eye en Côte de Boeuf
  • Hals – Magere runderlappen, soep/hacheevlees, gehakt en tartaar
  • Klaprib – Runderlappen en gehakt
  • Ossenhaas – Haasbiefstuk
  • Schenkel – Pootvlees
  • Schouder – Sukade, stooflappen en diamant haas
  • Spierstuk – Kogelbiefstuk, rosbief, tartaar en carpaccio
  • Staartstuk – Staartstuk/picanha
  • Vanglap – Magere runderlappen, gehakt en tartaar