Home » Op bezoek bij Tante Door

Op bezoek bij Tante Door

Klant bij Tante Door

Tante Door logo

Open en eerlijk communiceren dat ben je wel van ons gewend. Daarom vinden we het ook belangrijk om al onze slagers goed te informeren over de leefwijze van Tante Door, Elita en Doerak. Zodat de slagerijen ook de consumenten goed kunnen informeren over de leefwijze. Je vertelt immers levendiger over wat je met eigen ogen hebt gezien.

Klant op bezoek

Sander van Keurslagerij Timmers had bij ons een bezoek aangevraagd om bij Tante Door te mogen kijken. Zo gezegd zo gedaan zijn wij met Sander op een mooie zonnige maar koude dag naar Zwolle afgereisd om Tante Door te bezoeken.

Leerzaam

Je hoort veel over kippen, hoe ze leven en wat voor voeding ze krijgen. Maar om het een keer met eigen ogen te zien is toch wel erg bijzonder. Minne van de gebr. Fuite heeft ons uitgebreid verteld hoe het bij deze boer allemaal in z’n werk gaat. Bijvoorbeeld wat voor voeding Tante Door krijgt en waarom het zo belangrijk is om speelmateriaal in de stallen te hebben. Meer uitgebreide informatie over Tante Door kunt u hier vinden.

Alle ruimte

Tante Door heeft alle ruimte om op te groeien, te scharrelen en te spelen. Ondanks dat de kippen alle ruimte hebben vinden ze het vaak fijn om bij elkaar te zitten, dit is het natuurlijke gedrag van kippen.

Tante Door in de stal

Tante Door in de stal

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij ook graag een boerderij bezoek aanvragen?

Dat kan. Neem dat hier contact met ons op.

Dit boerderij bezoek was op 21 februari 2018