Home » Over Doerak

Over Doerak

100% HOLLANDS VARKEN, ANTIBIOTICA VRIJ VLEES

Lekker knorren, spelen of vrolijk rondrennen met haar grappige krulstaart. Onze Doerak varkens doen waar zij zelf zin in hebben. Doerak heeft een goed leven op de boerderij.

Voeding en antibiotica

Doerak heeft onbeperkt toegang tot water en het eten wordt nauwkeurig bijgevoerd. Daarnaast zorgt de boer voor de nodige mineralen en vitaminen. Zo krijgt Doerak een uitgebalanceerde voeding. Groeibevorderaars zijn in Nederland letterlijk verboden en krijgt Doerak dan ook niet toegediend. Het vlees is antibiotica vrij*.

Natuurlijk gedrag

Doerak heeft veel speelmateriaal in de stal om lekker mee te ravotten. De stallen zijn voor het grootste gedeelte voorzien van stro om lekker in en mee te spelen. Door de ramen en deuren in de stal kan het daglicht onbelemmerd de stal binnen dringen. Het natuurlijke gedrag wordt hierdoor zoveel mogelijk gestimuleerd. Dit komt de smaak zeer ten goede.

Doerak
DSC02818
DSC02712
doerak_varken_vitamines_mineralen
Doerak2
Doerak3
vorige
volgende
DSC02818
DSC02712
doerak_varken_vitamines_mineralen
Doerak2
Doerak3
previous arrow
next arrow

Benieuwd waar je dit heerlijke vlees kunt kopen? Kijk dan in onze winkelzoeker en vindt het verkooppunt bij jou in de buurt.

*Doerak varkens worden nooit preventief behandeld met antibiotica. Mocht het voorkomen dat ze toch ziek worden, zal er alleen antibiotica worden gebruik na goedkeuring van de dierenarts. Na het gebruik van antibiotica houden wij de wettelijke verplichte wachttijd aan, alvorens de varkens worden geslacht. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat er geen antibiotica meer in het vlees zit.