Home » Zoete aardappel stamppot met krokante Tante Door gehaktschnitzel

Zoete aardappel stamppot met krokante Tante Door gehaktschnitzel

De feestdagen net achter de rug en nu alweer een feestje op je bord?! Dan kan met deze lekkere zoete aardappel stamppot met zongedroogde tomaten, witte kaas en een Tante Door gehaktschnitzel.

Zoete aardappel stamppot met Tante Door gehaktschnitzel

  • Aantal personen: 4
  • Moeilijkheidsgraad: makkelijk
  • Afdrukken

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 krokante Tante Door gehaktschnitzels
  • 1 kg zoete aardappels
  • 1 groentebouillon blokje
  • Zongedroogde tomaten
  • Pijnboompitten
  • Witte kaas
  • Rucola

Benodigdheden: Koekenpan en kookpan

Tante Door stempel

Dit heerlijke recept gemaakt? Plaats dan jouw foto van dit recept op Facebook of Instagram met #datzegtgenoeg!

Bereidingswijze

  1. Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes. Zet water op het vuur, voeg het bouillon blokje toe en kook de aardappelen in ca. 15 minuten gaar.

  2. Bak de krokante Tante Door gehaktschnitzels goudbruin.

  3. Rooster intussen de pijnboompitten in ongeveer 3 minuten in een droge koekenpan. Schud ze af en toe om.

  4. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn, breng op smaak met peper en zout. Serveer de zoete aardappel stamppot met blokjes witte kaas, rucola, zongedroogde tomaten, de pijnboompitten en de krokante Tante Door gehaktschnitzel.

Eet smakelijk!

Zo